Een trend die we al van voorgaande jaren kennen blijft gelukkig in 2019 nog steeds zichtbaar in de wereld van de bruidskapsels. De vlecht! 

En dan wel in alle soorten en maten. Op de runway zagen we mooie lange vlechten, opgebouwd uit meerdere varianten (zoals een visgraatvlecht gecombineerd met een gewone vlecht of mini vlechtje). Ook de zogenaamde ‘deconstructed vlecht’ is populair. Dit is een vlecht die na het maken subtiel uit elkaar getrokken wordt zodat deze veel voller en rommeliger wordt. Perfect voor een bruid die van een bohemian stijl houdt! Ook in opsteekkapsels kunnen we mooie vlechten verwerken.

Er zijn vele varianten als het om vlechten gaat. Denk hierbij aan invlechten, de fishtailbraid, een mermaidbraid en een crownbraid.

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw smaak,  haartype en je gezichtsvorm. Graag inspireren we je met voorbeelden van bruidskapsels met vlechten. Uiteraard zijn alle bruidskapsels met vlechten verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company.

bruidskapsel met vlechten

Foto's Alexandra Vonk & Ruudc Photography