Je hebt prachtig lang haar en je wilt dit op jouw trouwdag graag laten zien! 

Er zijn vele manieren om jouw losse haar te stylen. Onze stylisten kunnen voor jou de krullen maken die jij mooi vindt. Hou je van een mooie klassieke pijpenkrul of wil je juist een meer natuurlijke krul? Er is heel veel mogelijk. Het komende seizoen zullen we veel los gedragen bruidskapsels zien met een prachtige 'wave'. Dit oogt zowel glamorous als natuurlijk. Perfect dus voor bruiden die graag zichzelf willen blijven maar er op hun trouwdag toch heel bijzonder uit willen zien. Maar ook de boho bruid kan haar haar prachtig los dragen met wellicht hier en daar een klein vlechtje. Dit kapsel mag zelfs een tikje messy ogen.

Wist je dat er heel veel verschillende manieren zijn om jouw haren te krullen? Elke soort krul heeft zijn eigen uitstraling. 

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw haartype en je gezichtsvorm. Graag inspireren we je met voorbeelden van los gedragen bruidskapsels. Uiteraard zijn alle voorbeelden van de getoonde bruidskapsels verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company.

Bruidskapsel los haar

Foto Alexandra Vonk & Studio Phylicia