Heb je prachtig lang haar? Dan wil je dat natuurlijk op je trouwdag laten zien! Een half opgestoken bruidskapsel is dan een mooie keus.

Bij een half opgestoken kapsel is de bovenkant mooi vastgestoken en hangt de rest van je haar mooi los. Het losse haar kan prachtig gekruld worden of juist heel mooi worden glad gemaakt. In dit soort kapsels kunnen ook mooie (in) vlechten worden verwerkt die momenteel ontzettend populair zijn. 

Een half opgestoken bruidskapsel is er in vele varianten. Denk aan een prachtige romantische look, bohemian look of juist een kapsel met een mooie klassieke uitstraling.

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw smaak, haartype en je gezichtsvorm. Graag inspireren we je met voorbeelden van half opgestoken bruidskapsels. Uiteraard zijn alle voorbeelden van onze Bruidskapsels half opgestoken verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company.

 

 bruidskapsels half opgestoken

Foto Anouschka Rokebrand