Engaged 13 & 14 oktober 2018 Cruise terminal Rotterdam

Op 13 & 14 oktober aanstaande zijn wij weer proud vendor op de beurs ‘Engaged’.

De beurs vindt plaats in de geweldige Cruise terminal in Rotterdam. Engaged is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Je ontmoet er allerlei leuke leveranciers, kunt taartjes proeven, foto's bekijken, lezingen bijwonen, en vakmensen aan het werk zien.

Je kunt het team van The Beautiful Bride Company dit jaar vinden op het zogenaamde ‘Beautyplein’. We kunnen daar met je kletsen over jouw haar- en make-up wensen en ook laten we door middel van korte demonstraties zien wat je van ons kan verwachten.

We kijken er ontzettend naar uit om je daar te ontmoeten!

Wedding Day Sensation sixth edition 3 november 2018 (De Vertrekhal te Rotterdam)

Bruidsparen komen aan hun inspiratie voor hun trouwdag door het bezoeken van beurzen, door informatie aan te vragen online, consulten aan te vragen bij weddingplanners. Hier willen we als samenwerkende trouwleveranciers een levendige ervaring aan toevoegen: Wedding Day Sensation,  door middel van een uniek feest waarbij het bruidspaar samen met hun getuigen/ceremoniemeester of twee bevriende paren die ook trouwplannen hebben aanwezig zijn. Tijdens het bezoeken van dit feest zien de bruidsparen de leveranciers aan het werk in de actuele setting en kunnen zij de waarde ervaren van de betreffende leverancier. Bij de autodealer biedt men de cliënt een proefrit. In het geval van de Weddingday Sensation ziet men hoe hun trouwdag en feest eruit zou kunnen gaan zien. Hierbij doen de bruidsparen inspiratie op én krijgen zij de gelegenheid om samen met hun gezelschap de voorpret te kunnen delen op een ander niveau dan tijdens een reguliere beurs. Uiteraard is The Beautiful Bride Company één van organisatoren. Bij deze UNIEKE en EXCLUSIEVE Pré Wedding Party MOET je aanwezig zijn!!.

 

Meet & Greet Team The Beautiful Bride Company

Ben jij een Beautiful Bride to be en wil je heel veel inspiratie op doen voor je bruidskapsel en bruidsmake-up dan ben je van harte welkom tijdens deze gezellige avond!

Onder het genot van een heerlijk drankje en hapje kun je een deel van ons team ontmoeten en al je vragen stellen over je bruidskapsel en bruidsmake-up. En natuurlijk kun je je ervaringen delen met andere brides to be!

De unieke locatie van deze avond zal je verrassen! In de mooie winkel van ontwerper Victor van Westering van Victors wedding design in Rotterdam, kun je ook nog eens genieten van alle prachtige zelf ontworpen jurken en al je vragen stellen over hoe je jouw droomjurk kan vinden!

Elke bruid krijgt een super leuke goody bag mee naar huis!

Laat ons snel weten of je komt! Neem gezellig je moeder of hartsvriendin mee! (gezien de beperkte ruimte kan je helaas maar 1 gast meenemen). Je kunt hier het formulier invullen! We kijken enorm uit naar jouw komst! Liefs team The Beautiful Bride Company

Datum: 13 november 2018

Tijd:      19.30 uur – 21.30 uur

Locatie: Victor’s wedding design, Goudsesingel 44, 3011 KC Rotterdam